Τα UNIVERSAL STUDIOS είναι από τα κορυφαία θεματικά πάρκα του Ορλάντο. Το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και το επισκέπτονται για να παίξουν με τα παιχνίδια και να περάσουν καλά ντόπιοι και τουρίστες.

Χώρα: Αμερική
Πόλη: Ορλάντο
Πάρκο: UNIVERSAL STUDIOS

Γενικές Πληροφορίες: Το UNIVERSAL STUDIO του Ορλάντο είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θεματικό πάρκο στο οποίο μπορείς να απασχοληθείς εσύ και τα παιδιά για ολόκληρη τη μέρα. Το Universal Orlando είναι το δεύτερο μεγαλύτερο θέρετρο στο Ορλάντο, μετά το θεματικό πάρκο της Walt Disney World, και καλύπτει 541 στρέμματα γης.

Που να πάω – Τι να δω: Το Universal Orlando αποτελείται ουσιαστικά από δύο θεματικά πάρκα το Universal Studios Florida και το Universal’s Islands of Adventure). Επίσης διαθέτει ένα πάρκο νερού (Volcano Bay), το Universal CityWalk Orlando, έξι ξενοδοχεία (Loews Portofino Bay Hotel, Hard Rock Hotel , Το Loews Royal Pacific Resort, το Cabana Bay Beach Resort, το Loews Sapphire Falls Resort, το Aventura Hotel της Universal) και ένα ακόμη πάρκο το Epic Universe που είναι υπό κατασκευή.

Κόστος: Οι τιμές εισόδου στο Universal Studio Ορλάντο είναι διαφορετικές αναλόγως από που θα προμηθευτείς το εισιτήριο. Αυτή τη στιγμή τα εισιτήρια εισόδου στοιχίζουν 139,99 $, ενώ μια δημοφιλής ξενάγηση ξεκινά στα 19,99 $ περίπου ανά άτομο. Επίσης αν αγοράσεις online το εισιτήριό σου οι τιμές πέφτουν. Μπορείς να βρεις online εισιτήριο από 109 ευρώ.

Save Money: Αν θέλεις να νιώσεις VIP και επιθυμείς να αγοράσεις το εισιτήριο σου προτείνουμε να το αγοράσεις ονλάιν, γιατί είναι φθηνότερο. Μπορείς να βρεις το VIP Experience ονλάιν από 349,00 $.

Ωράριο: Κυρ – Παρ 9:00 π.μ. – 8:00 μ.μ. Σάβ – Σάβ 9:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here