Και ποιος ταξιδιώτης δεν θα ήθελε να μένει σε μια ευρύχωρη βίλα με πισίνα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κεφαλονιά.

Το HappyTraveller.Gr ταξίδεψε, έμεινε και σου παρουσιάζει την καλύτερη βίλα της Κεφαλονιάς η οποία έχει πρόσβαση ΑΜΕΑ.

Η ΒΙΛΑ – ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Η βίλα ΚΑΤΟΙ είναι μια υπέροχη βίλα, που βρίσκεται στο χωριό Αγκώνας. Αυτό την κάνει ιδανική ως ορμητήριο. Η βίλα διαθέτει δύο μεγάλα δωμάτια, τρεις τουαλέτες, ένα μεγάλο καθιστικό, δύο κουζίνες, μια ιδιωτική πισίνα και μια βεράντα. Είναι διώροφη και εκτός από σκάλα, διαθέτει και ασανσέρ για χρήση ΑΜΕΑ.

ΜΙΑ ΒΙΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ: Η βίλα ΚΑΤΟΙ είναι απόλυτα προσαρμοσμένη για ΑΜΕΑ. Εκτός από το ασανσέρ, διαθέτει μεγάλη κουζίνα την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος που βρίσκεται σε καροτσάκι. Επίσης οι δύο τουαλέτες είναι και αυτές προσβάσιμες σε ΑΜΕΑ. Στην πισίνα υπάρχει μπάρα την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν όσοι το χρειάζονται και γενικώς όλο το σπίτι είναι χτισμένο με βάση της ανάγκες των ανθρώπων ΑΜΕΑ (πχ χαμηλά πόμολα & πρίζες).

ΔΙΑΜΟΝΗ – ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΛΑ: Αν σε ενδιαφέρει να μείνεις και εσύ σε μια βίλα στην Κεφαλονιά δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ εδώ. Αν θέλεις να μείνεις στη βίλα ΚΑΤΟΙ που μείναμε και εμείς τότε μπες στο επίσημο site τους και ενημερώσου σχετικά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here