Το Aelio Βistro το γνωρίζουμε πολλά χρόνια πια! Ήρθε η ώρα να το μάθεις και εσύ! Από το 2016 που το επισκεφθήκαμε για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα, το αγαπάμε και παραπάνω. Και όχι άδικα! Λίγο τα σπιτικά γλυκά της Βασιλικής, λίγο οι τέλειοι χυμοί… παρασύρεσαι στο πιο γλυκό ταξίδι.

samos kokkari aelio happy traveller (3)

Το Aelio Bistro Cafe:
Το Aelio Bistro – Cafe έχει τον τρόπο να σε μαγεύει. Η διακόσμηση, τα χρώματα, οι γεύσεις και τα αρώματα σε αυτό το μαγαζί είναι τόσο έντονα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Οι ιδιοκτήτριες του Aelio είναι σίγουρα από τα πιο αξιαγάπητα πλάσματα του νησιού. Θα το διαπιστώσεις και εσύ όταν φτάσεις εκεί. Ίσως ένα από εκείνα που δεν αλλάζουμε με τίποτα στο Aelio είναι η θάλασσα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στα πόδια σου. Και έχει ένα χρώμα… σμαραγδένιο που δεν το έχεις δει πουθενά αλλού.

samos kokkari happy traveller

Το μενού:
Το μενού είναι πλούσιο. Εκπληκτικές πάστες, γλυκά αλλά και αλμυρά φτιαγμένα από τα χεράκια ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν. Το μεράκι και η καλή διάθεση είναι σίγουρα τα κύρια συστατικά κάθε γεύματος ή ροφήματος που θα δοκιμάσεις.

Βρες το Aelio Online:
Η επίσημη σελίδα του καταστήματος στο Facebook. Αν θέλεις να ανοίγει συχνά η όρεξή σου κάνε like.

LEAVE A REPLY