Το Βjorbodin (beer spa) χαρίζει μια μοναδική εμπειρία σε όσους αγαπούν τη μπύρα. Ο επισκέπτης χαλαρώνει απόλυτα μπαίνοντας σε μια υπέροχη μπανιέρα γεμάτη μπύρα. Παράλληλα φυσικά μπορεί να πίνει εκλεκτή τοπική ισλανδική μπύρα.

Βjorbodin beer spa iceland happy traveller (5)

Γενικές Πληροφορίες:
Το Βjorbodin είναι ένα πολύ ιδιαίτερο σπα που θα το βρεις ανοιχτό όλο τον χρόνο εκτός Κυριακής. Άνοιξε τον Ιούνιο του 2017 και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ισλανδίας, στην πόλη Árskógssandur που είναι γνωστή για την ποιότητα της τοπικής μπύρας. Στην ουσία εκεί έχεις την δυνατότητα να βουτήξεις ολόκληρος σε μια μπανιέρα με μπύρα, ενώ παράλληλα πίνεις άφθονη μπύρα. Υπάρχουν επτά μπανιέρες και μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 14 άτομα την ώρα, καθώς ο πελάτης επιλέγει αν θέλει να είναι μόνος του στην μπανιέρα ή με τον σύντροφο/φίλο/συγγενή κτλ.

Η μπύρα που τρέχει από την βρύση της μπανιέρας δεν είναι προς κατανάλωση. Υπάρχει ακριβώς δίπλα βαρέλι με μπύρα από όπου μπορείς να γεμίσεις όσες φορές θέλεις το ποτήρι σου.

Βjorbodin beer spa iceland happy traveller (8)

Υπόλοιπο χώροι:
Εκτός από τις μπανιέρες και το δωμάτιο χαλάρωσης υπάρχουν και άλλοι χώροι στο Βjorbodin. Αρχικά υπάρχουν μπανιέρες που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις αν πληρώσεις επιπλέον. Επίσης στον εξωτερικό χώρο υπάρχει και σάουνα. Επιπλέον αφού τελειώσεις το σπα σου υπάρχει και μπαρ στο οποίο μπορείς να δοκιμάσεις και πάλι την τοπική μπύρα ή οτιδήποτε άλλο θελήσεις.

Kόστος:
Μονό μπάνιο: 7.900 isk.kr
Διπλό – ζευγάρια: 14.900 isk.kr

Η διαδικασία:
Μπαίνεις στη μπανιέρα που είναι γεμάτη μπύρα για 25 λεπτά. Βέβαια δεν είναι σκέτη μπύρα έχει επίσης νερό, λυκίσκο και μαγιά. Έπειτα πηγαίνεις σε μια αίθουσα χαλάρωσης για άλλα 25 λεπτά. Το σπα με την μπύρα έχει τελικά πολύ ευεργετική δράση. Το δέρμα γίνεται εξαιρετικά απαλό και είναι μια πολύ ιδιαίτερη περιποίηση που δεν θα βρεις εύκολα, καθώς υπάρχει μόνο σε ακόμη μια χώρα.

Βjorbodin beer spa iceland happy traveller (2)

Ηλικιακό όριο:
Παιδιά κάτω των 12 ετών μπαίνουν δωρεάν στο σπα. Από την ηλικία των 12 και επάνω ισχύουν οι τιμές για τους ενήλικες. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για να μπεις στο σπα, καθώς το νερό του μπάνιου δεν περιλαμβάνει αλκοόλη. Τα παιδιά κάτω των 16 ετών παρόλα αυτά, θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

ΧΡΗΣΙΜΑ ΛΙΝΚ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
-Επίσημο site του beer spa: bjorbodin.is
-Διεύθυνση: Öldugata 22, Árskógssandur
-ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μπύρα που τρέχει από την βρύση της μπανιέρας δεν είναι προς κατανάλωση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here