Η Ταϋλάνδη (ή Ταϊλάνδη) είναι από μόνη της μια ιδιαιτερότητα. Όταν αυτό συνδυαστεί με τις καταγάλανες θάλασσες και τις αμμουδερές παραλίες τότε το όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα. Το τροπικό μέρος που έψαχνες σε όλη σου την ζωή είναι εδώ, και το βρήκε το HappyTraveller.gr για σένα.

Μάθε 10 λόγους για τους οποίους αξίζει να αρχίσεις να πακετάρεις από τώρα τα πράγματά σου για Ταϋλάνδη.

thailand happy traveller

1. Η τέλεια εισαγωγή για την Ασία. Είναι μια έντονη δόση Ασίας αλλά μπορείς σίγουρα να την διαχειριστείς. Πριν πέσεις στα βαθιά (πχ: Ινδία), καλό θα ήταν να εξερευνήσεις την Ταϋλάνδη. Θα σου δώσει μια πρώτη γεύση, χωρίς να σε τρομάξει. Εμείς οι δυτικοί άλλωστε, είμαστε εντελώς διαφορετικοί και ίσως πρέπει να πάρουμε μια πρώτη γεύση από κάτι πιο «ήσυχο».
2. Ενδιαφέρουσα γαστρονομία. Σούπερ διατροφικές επιλογές. Ιδιαίτερα και πικάντικα πιάτα θα αλλάξουν για πάντα την άποψη που είχες για το φαγητό.
3. Τα έχει όλα. Γνωρίζεις πολύ κόσμο και όλων των ειδών. Τρελαμένους ταξιδιώτες, κουλ τύπους, νέους αλλά και μεγαλύτερους. Το μέρος προσφέρεται για νέες γνωριμίες λόγω του χαλαρού κλίματος που επικρατεί.
4. Ταϋλανδέζικο μασάζ. Τι να πω για να σε πείσω. Το μασάζ είναι ένα από τα πιο χαλαρωτικά πράγματα του κόσμου και σίγουρα το λατρεύεις. Στην Ταϋλάνδη μάλιστα μπορείς να το βρεις και πολύ φθηνά. Είτε σε κάποιο σπα ξενοδοχείου, είτε στα τοπικά μαγαζιά, είτε στον δρόμο αλλά και στις παραλίες.
5. Οικονομική χώρα. Άφθονο ποτό, φαγητό και καλά ξενοδοχεία σε πολύ φθηνή τιμή. Βέβαια τα τελευταία χρόνια η έντονη τουριστική δραστηριότητα έχει κάνει τις τιμές να ανέβουν. Όμως και πάλι είναι ένας αρκετά φθηνός προορισμός για αυτά που πρόκειται να σου προσφέρει.
6. Δεν βαριέσαι ποτέ. Η εναλλαγή εικόνων στην Ταϋλάνδη δεν τελειώνει ποτέ. Νησιά, μνημεία, ναοί, παλάτια, αγορές, παζάρια, mall, ξενοδοχεία και οργιώδης βλάστηση είναι λίγα από αυτά που θα ανακαλύψεις όταν φτάσεις εκεί. Δεν πρόκειται να σου λείψει τίποτα, για αυτό ξεκίνα τώρα να πακετάρεις.
7. Θάλασσα. Αν είσαι παιδί που αγαπάει την θάλασσα, μην το σκεφτείς ούτε λεπτό. Εκεί θα βρεις ό,τι ψάχνεις. Ζώντας στην Ελλάδα βέβαια είναι πολύ δύσκολο να βρεις την τέλεια παραλία, αλλά σου υπόσχομαι πως θα βρεις όμορφα τροπικά τοπία που θα καλύψουν τις προσδοκίες σου.
8. Θα έρθεις πιο κοντά στην άγρια φύση. Θα δεις από κοντά ελέφαντες, τίγρεις και γενικώς θα απολαύσεις την άγρια φύση σε όλο της το μεγαλείο.
9. Θα μπορέσεις να απολαύσεις Myay Thai. Το Myay Thai στην Ταϋλάνδη δεν είναι ακόμη μια πολεμική τέχνη, αλλά ο τρόπος να έρθουν οι κρατούμενοι πιο κοντά στην αποφυλάκισή τους.
10. Θα μάθεις πολλά νέα πράγματα. Η κουλτούρα της Ταϋλάνδης έχει πολλά να σου χαρίσει. Θα μάθεις νέες συνήθειες και θα μυηθείς και εσύ στην νοοτροπία της χώρας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here