Η χώρα του ξεμυαλίσματος. Η Ταϊλάνδη. Οι γαλάζιες της θάλασσες και τα ιδιαίτερα φαγητά της είναι ικανά να σε τρελάνουν. Περισσότερο όμως από όλα θα σε τρελάνουν οι αγορές της. Άπειρα πράγματα για να αγοράσεις και τόσο λίγος χρόνος για να τα ψάξεις. Αν δεν θέλεις να “χαθείς στην μετάφραση” αγόρασε ότι σου προτείνω και δεν θα χάσεις!

1. Παραδοσιακές μάσκες και κούκλες. Έχοντας πλούσια παράδοση σε κουκλοθέατρο και χοροδράματα η Ταϊλάνδη, διαθέτει πολλές παραδοσιακά σουβενίρ που θα μπορούσες να προμηθευτείς από την χώρα.

2. Ταϊλανδέζικα υφάσματα. Μεταξωτά είναι τα υφάσματα που προτιμούν περισσότερο οι τουρίστες. Επίσης διαλέγουν και βαμβακερά αλλά κυρίως σε ρούχα. Οι φούστες και οι παντελόνες έχουν την τιμητική τους αλλά αυτό θα το δούμε στο νούμερο 3.

3. Παντελόνι Harem. Οι παραδοσιακές  ταϊλανδέζικες παντελόνες  είναι αυτό που σίγουρα πρέπει να πάρεις φεύγοντας. Αν δεν σου αρέσουν μπορείς να αρκεστείς στις φούστες. Έχουν τόσες πολλές.

4. Ταϊλανδικά γυαλιά ηλίου. Πως να το κάνουμε είναι must να παίρνεις γυαλιά στην Ταϊλάνδη.

5. Μαγνητάκια, κάρτ ποστάλ κτλ είναι δεδομένα έτσι;

Τι να πάρεις (ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ) από την Ταιλάνδη

Υπάρχουν και κάποια πράγματα που θα ήταν καλό να πάρεις από την Ταιλάνδη, όμως δεν ξέρεις που θα πέσεις. Για αυτό αν θέλεις να αγοράσεις, αγόρασε αλλά προσοχή!

1. Μαργαριτάρια. Η Ταιλάνδη και συγκεκριμένα το Πουκέτ φημίζεται για τα μαργαριτάρια του. Πάρα πολύς κόσμος αγοράζει μαργαριτάρια από εκεί. Αν όμως δεν γνωρίζεις καλά τις ποιότητες μπορείς εύκολα να πιαστείς κορόιδο. Προσοχή.

2. Κοσμήματα με πολύτιμου λίθους. Είναι αρκετά δύσκολο -κάποιες φορές- να δεις αν ένα κόσμημα είναι αληθινό ή ψεύτικο και αν δεν είσαι πολύ καλός γνώστης θα σου πρότεινα να ξεχάσεις την αγορά του κοσμήματος.

Τι να μην πάρεις στην Ταϊλάνδη. 

Θα ακούσεις πως από την Ταϊλάνδη πρέπει να αγοράσεις ηλεκτρικά είδη. Θα σε ενημερώσω πως δεν είναι και πολύ καλή ιδέα αφού στην ουσία δεν θα έχεις ούτε εγγύηση, ούτε κάποιον να “βρίσεις” αν σου πουλήσει σκάρτο πράγμα.

Πηγή: BeautyStars.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here