Έχεις χάσει ποτέ τις αποσκευές σου στο αεροδρόμιο; Κακώς; Δεν τις έχεις χάσει; Καλώς. Και στις δύο περιπτώσεις μπορώ να σε βοηθήσω. Αν κατεβάσεις κάποιο από τα προτεινόμενα app δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσεις για τις βαλίτσες σου. To Trakdot, το TrackR Bravo, το Tile  και το  PocketFinder είναι τα app που θα κάνουν την ταξιδιωτική σου ζωή ευκολότερη!

Το PocketFinder είναι αδιάβροχο και διαθέτει GPS που μπορείς να βάλεις μέσα στη βαλίτσα σου. Το κόστος θα φανεί στον λογαριασμό της κινητής τηλεφωνίας σου, μιας και συνδέεται με αυτό. Η εφαρμογή εντοπίζει το PocketFinder οπουδήποτε στον κόσμο, όπου υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας. To Trakdot από την άλλη, είναι μια μικρή συσκευή που στέλνει μηνύματα και σε ενημερώνει για το που ακριβώς βρίσκεται η βαλίτσα σου. Η εφαρμογή έχει ένα δείκτη που σε βοηθά να ανακτήσεις τις αποσκευές σου.
Το TrackR Bravo είναι μια συσκευή με μέγεθος ενός κέρματος που συνδέεται με την εφαρμογή TrackR στο smartphone. Εχει ενσωματωμένο GPS που επιτρέπει ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η βαλίτσα του, λαμβάνοντας email ή μήνυμα στο κινητό του.
Tέλος τo Tile είναι και αυτό μία εφαρμογή με ενσωματωμένο GPS που συνδέεται με το smartphone. Σε περίπτωση που χάσεις το τηλέφωνό σου, η πιο πρόσφατη έκδοση, το Tile 2, σου επιτρέπει να το εντοπίσεις. Φανταστικό;

Πηγή: BeautyStars.Gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here