Αυτήν την εβδομάδα πάμε στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ. Ηappy Traveller στο Ανόι.

Θα εξερευνήσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα όπως το αυτοκρατορικό ανάκτορο μετά υπόγεια καταφύγια από τον πόλεμο του Βιετνάμ. Θα δούμε ιστορικά μνημεία όπως το μαυσωλείο του Χον Τσι Μιν και το σπίτι του μεγάλου ηγέτη του Βιετνάμ.

Θα περιηγηθούμε στα πολλά όμορφα πάρκα με τις λίμνες και τους ναούς και θα μάθουμε για τους μύθους που συνδέονται με την πόλη. Θα περπατήσουμε στην παλιά γειτονιά με τις αγορές και τα γραφικά σπίτια, αλλά και στην γαλλική συνοικία με τα αριστοκρατικά οικοδομήματα και την επιβλητική όπερα του Ανόι.

Θα δοκιμάσουμε τις πιο δημοφιλείς συνταγές της πόλης και θα καταλάβουμε για άλλη μια φορά το λόγο που το Βιετνάμ είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις του ασιατικού street food.

Θα πάμε να δούμε την πιο διάσημη παράσταση της πόλης, το κουκλοθέατρο νερού με ρίζες που πάνε πίσω 1000 χρόνια, και θα περπατήσουμε στο κέντρο βράδυ όπου κάποιοι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι από την πολυκοσμία.

Θα βρεθούμε στον διάσημο δρόμο με τις σιδηροδρομικές γραμμές την ώρα που περνάει τρένο και θα ανέβουμε σε παραδοσιακό ταξί ποδήλατο για να δούμε μια άλλη οπτική της τόσο ενδιαφέρουσας αυτής πόλης.

Δες το επεισόδιο εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here