Τον Φεβρουάριο οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για mini ή mega αποδράσεις. Είτε θέλεις να ταξιδέψεις για να γιορτάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο, είτε τα καρναβάλια μπορείς εύκολα να βρεις προορισμούς που θα σου δώσουν αυτό που ζητάς.

Και μπορεί τα καρναβάλια φέτος να πέφτουν 1 Μαρτίου, αλλά οι εορτασμοί για αυτά έχουν ήδη ξεκινήσει. Πάρε λίγες ημέρες από τον Φεβρουάριο μαζί με τις αρχές του Μαρτίου και διοργάνωσε το ομορφότερο ταξίδι της χρονιάς 2020.

Ζανζιβάρη η τροπική. Η Ζανζιβάρη είναι ένας μοναδικός ταξιδιωτικός προορισμός και τον Φεβρουάριο μπορεί η ζέστη στη χώρα να είναι έντονη, αλλά τότε είναι η ιδανική περίοδος για σαφάρι. Τότε είναι που τα ζώα περιφέρονται για να βρουν νερό -λόγω της ζέστης- και μπορείς να τα δεις. Επίσης η Ζανζιβάρη έχει όμορφες παραλίες και γραφικά χωριά τα οποία μπορείς να επισκεθφείς.

Βενετία, η ρομαντική. Η Ιταλία είναι μια άκρως ερωτική χώρα ούτως ή άλλως. Όταν όμως μιλάμε για τη Βενετία, τότε ο ερωτισμός χτυπάει κόκκινο. Όταν συνδυάσεις και το μοναδικό καρναβάλι αυτής της πόλης, τότε καταλαβαίνεις ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που πρέπει να την επισκεφθείς.

Ξάνθη η πολύχρωμη. Η Ξάνθη δεν φημίζεται μόνο για το ξέφρενο καρναβάλι της αλλά και για τη ρομαντική παλιά πόλη της και τα γραφικά σοκάκια της. Μπορείς στην ίδια πόλη να απολαύσεις ένα υπέροχο ρομαντικό Σαββατοκύριακο αλλά και ένα διήμερο με ξέφρενα καρναβαλίστικα γλέντια. Η Ξάνθη ξέρει να προσφέρει πάντα τα καλύτερα στους επισκέπτες της.

Κλείσε οικονομικά εισιτήρια

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here