Κατάδυση με Manoan Tours στην υποθαλάσσια ζωή της Σαμόα
Κατάδυση με Manoa Tours στην υποθαλάσσια ζωή της Σαμόα

Η κατάδυση και η παρακολούθηση της υποθαλάσσιας ζωής της Σαμόα, είναι ίσως από τα πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που μπορείς να επιλέξεις. Εμείς κατά την επίσκεψή μας στη χώρα δεν αντισταθήκαμε και δοκιμάσαμε. Επιλέξαμε τη Manoa Tours για αυτή τη δραστηριότητα. Είτε είσαι παιδί της θάλασσας, είτε όχι.. θα μαγευτείς με όλα όσα πρόκειται να αντικρίσεις βουτώντας!

Η ΕΚΔΡΟΜΗ:

Η εκδρομή που πήγαμε είχε πρώτα βόλτα με τη βάρκα σε συγκεκριμένα σημεία για να δούμε από κοντά  τις χελώνες καρέτα καρέτα οι οποίες είναι εκπληκτικές (μπορείς να τις δεις σε φωτογραφία κάτω, στην γκαλερι). Έπειτα πήγαμε για βουτιά στα καταγάλανα νερά της Σαμόα. Ο tour guide, μας πήγε στην καλύτερη τοποθεσία. Εκεί μάλιστα γυρίστηκε και το Αυστραλιανό Survivor. Φορέσαμε βατραχοπέδιλα και μάσκες και πέσαμε στο νερό. Αφού χαζέψαμε «underwater» για περισσότερο από μια ώρα και απολαύσαμε την υποθαλάσσια ζωή και τα κοράλλια, βγήκαμε στην παραλία του αυστραλιανού survivor. Έπειτα μπήκαμε στη βάρκα και φύγαμε!

DCIM100GOPROG0060931.JPG
Ευτύχης & Ηλέκτρα κάτω από τη θάλασσα στη Σαμόα

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

Έχουμε ξανά κάνει κατάδυση με μάσκες και βατραχοπέδιλα και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το να κατάγεσαι από την Ελλάδα κάνει την κρίση σου πιο δύσκολη, καθώς εμείς έχουμε ασυναγώνιστες θάλασσες. Παρόλα αυτά αυτή η βουτιά ήταν μια από τις καλύτερες που έχουμε κάνει. Σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Μάλιστα προτιμήστε την Manoa Tours και ενημερώστε τους ότι είδατε την εταιρεία από τον Happy Traveller. Θα χαρεί πολύ να πάει και εσάς στα καταγάλανα νερά της Σαμόα.

Κάνε και εσύ κατάδυση στη Σαμόα:

Θέλεις και εσύ να κάνεις βουτιά στα καλύτερα μέρη της Σαμόα; Βρες την Manoa Tours στο επίσημο site της εταιρείας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here