Το έχουν επισκεφθεί πολλοί διάσημοι όπως ο Σάκης Ρουβάς αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας και όταν το είδαμε από κοντά καταλάβαμε τους λόγους. Αυτό το μικροσκοπικό χωριό έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των επισκεπτών.

Το καταπράσινο σκηνικό, τα ελεύθερα ζώα αλλά και η εκπληκτική χαλάρωση που σου προσφέρει η αρχιτεκτονική του είναι κάποιοι από τους λόγους που θα λατρέψεις αυτό το μικρό, φυσικό χωριό!

Εσωτερικό κατοικίας Κεραμαριό.
Εσωτερικό κατοικίας Κεραμαριό.

Το Κεραμαριό πήρε το όνομά του από την τοποθεσία της περιοχής. Είναι ένα μικρό χωριό που κατασκευάστηκε σε ένα χώρο έκτασης 30 στρεμμάτων με πολλά πλατάνια δίπλα από το ποτάμι της περιοχής. Οι 8 αυτόνομες κατοικίες του Κεραμαριό στο Μουζάκι της Καρδίτσας είναι από τους πιο όμορφους ξενώνες φιλοξενίας της περιοχής. Στο χώρο των κατοικιών υπάρχει πισίνα, γκαζόν και πέτρινα μονοπάτια. Στο γύρω χώρο υπάρχουν ελεύθερα ζώα όπως ελάφια, κουνέλια, παγώνια, σκίουροι, πόνυ και άλλα.

Η παραδοσιακή και εναρμονισμένη με το χώρο διακόσμηση σε προδιαθέτει πολύ θετικά για την άψογη διαμονή και το νόστιμο φαγητό που θα ακολουθήσουν. Το δέντρο είναι το βασικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε σε όλες τις κατασκευές των κατοικιών και της ταβέρνας Κεραμαριώ. Επίσης η τοπική ποταμίσια πέτρα είναι από τα κύρια υλικά με τα οποία έφτιαξε ο ιδιοκτήτης και κτίστης Μήτσος, που μετέφερε πέτρα πέτρα με το τρακτέρ του τις πέτρες από το ποτάμι!

 keramario limni plastira happy traveller (9)

Κόστος: Η διαμονή στα άνετα και χουχουλιάρικα σπιτάκια κοστίζει 100 ευρώ / το βράδυ. Και μπορεί η τιμή να σου φαίνεται υψηλή, όμως η διαμονή σε αποζημιώνει πλήρως. 

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS: 

-Τσέκαρε και το επίσημο site του Κεραμαριό για περισσότερες πληροφορίες.

Που να μείνω – Ξενοδοχείο: Μείνε σε οικονομικό ξενοδοχείο στο Μουζάκι

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here