Όταν επιλέξαμε ως προορισμό μας το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, ξέραμε ότι οι εμπειρίες που θα ζήσουμε και οι αναμνήσεις που θα αποκομίσουμε από αυτό θα είναι μοναδικές και αναντικατάστατες. Και έτσι ήταν.

Σ’ αυτό έπαιξαν κάποιο ρόλο τα ξενοδοχεία που επιλέξαμε για τη διαμονή μας. Ήταν και τα δύο εξαιρετικά και ίσως από τα ομορφότερα που έχουμε μείνει.

Arctic tree house: Το Arctic tree house είναι μακράν από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Ροβανιέμι και ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία που έχουμε μείνει. Η ιδιαιτερότητα της αρχιτεκτονικής του το κατατάσσει σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία που επισκεφθήκαμε. Η διαμονή στο Arctic tree house είναι ονειρική. Η χιονισμένη θέα έξω από την τεράστια τζαμαρία κάθε δωματίου σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε παραμύθι. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με πολύ γούστο και αποπνέουν μια ζεστασιά, παρόλο την χιονισμένη θέα που αντικρίζεις. Το ξενοδοχείο Arctic Tree House απέχει μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης Rovaniemi. Είναι χτισμένο σε μια πλαγιά στον Αρκτικό Κύκλο, δίπλα στο SantaPark. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν παράθυρα προς τον Βορρά είναι η τέλεια λύση για να απολαύσεις το Βόρειο σέλας ξαπλωμένος στο κρεβάτι σου. Διαθέτει 32 μεμονωμένες σουίτες, πολύ καλό εστιατόριο και δυνατότητα παροχής υπηρεσιών spa. (Μάθε τα πάντα για το Arctic tree house)

Κλείσε δωμάτιο στο Arctic tree house

Ας μιλήσουμε όμως και για ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται εντός πόλεως, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακό και όμορφο. Το Arctic Light!

Arctic Light: Μακράν το πιο καλαίσθητο ξενοδοχείο του Ροβανιέμι. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίνει σε αυτήν έναν άλλο αέρα. Το Arctic Light είναι ξεχωριστό λόγω διακόσμησης και περιποίησης. Διαθέτει και σάουνα την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να χαλαρώσεις από τις χαμηλές θερμοκρασίες του Ροβανιέμι. Η διαμονή στο Arctic Light είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή εφόσον θέλεις να μείνεις στο κέντρο της πόλης. Τα 4,5 αστέρια του boutique ξενοδοχείου σου εξασφαλίζουν ανέσεις και καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Το ξενοδοχείο διαθέτει σάουνα και εστιατόριο. (Μάθε περισσότερα για το Arctic Light)

Κλείσε δωμάτιο στο Arctic Light

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here