Το φαγητό και η διασκέδαση είναι από τα πρώτα πράγματα που αναζητά ο ταξιδιώτης μόλις φτάσει στον προορισμό του. Αν όμως εσύ ταξιδέψεις μέχρι την Εσθονία δεν θα χρειαστεί να ψάξεις τίποτα.

Εμείς ταξιδέψαμε, δοκιμάσαμε και σου παρουσιάζουμε τις καλύτερες επιλογές για φαγητό και διασκέδαση στην πρωτεύουσα της Εσθονίας, Ταλίν.

tallinn estonia happy traveller (17)

LABOR BAR

Εδώ μιλάμε για ένα από τα πιο πρωτοπόρα μπαρ που έχουμε επισκεφθεί ποτέ. Η ατμόσφαιρά του σε εξιτάρει και τα ποτά του σε απογειώνουν. Ήταν μια από τις πιο σούπερ βραδινές επισκέψεις μας στο Τάλιν και σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Ο χώρος ήταν εξαιρετικός, τα ποτά πολύ φθηνά και σερβιρισμένα σε δοκιμαστικούς σωλήνες χημείας και ξεκάθαρα ήταν μια πολύ ασυνήθιστη εμπειρία!

Διεύθυνση: Suur-Karja 10, 10140 Tallinn, Εσθονία

III Draakon

Το εστιατόριο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και σε μεταφέρει σε μεσαιωνικές εποχές είναι αναμφισβήτητα το III Draakon. Αυτό το εστιατόριο έχει πολύ μικρό και συγκεκριμένο μενού είναι όμως πολύ ενδιαφέρον ακόμη και το πως σερβίρουν τα πιάτα τους. Τα ποτήρια και τα πιάτα θαρρείς πως βγήκαν από άλλη εποχή όπως το ίδιο το μαγαζί αλλά και οι κοπέλες που σε εξυπηρετούν καθώς είναι ντυμένες παραδοσιακά.

Διεύθυνση: Raekoja plats 1, 10146 Tallinn, Εσθονία

TROFE (Το εστιατόριο του ξενοδοχείου μας Meriton)

Το εστιατόριο TROFE (ή αλλιώς ελληνικότατα τροφή) είναι ένα καλαίσθητο εστιατόριο στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ταλίν που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Τα καλά πιάτα, το καλό σέρβις και οικαλές τιμές είναι σίγουρο ότι θα σε κερδίσουν.

Διεύθυνση: Pikk 29, 10133 Tallinn, Εσθονία

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here