Η Πρωτομαγιά είναι η πρώτη ιδανική ευκαιρία για ανοιξιάτικη απόδραση. Η Ελλάδα μάλιστα έχει πολλούς παράδεισους στους οποίους μπορείς να περάσεις τέλεια αυτή την εποχή! Ολάνθιστα μονοπάτια, εκπληκτικές δραστηριότητες και γραφικά χωριά και πόλεις σε όλη την Ελλάδα σε προσκαλούν να τα γνωρίσεις ακόμη καλύτερα.

Εμείς ταξιδέψαμε, είδαμε και σου παρουσιάζουμε τους πέντε κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τη φετινή Πρωτομαγιά!

Ναύπλιο

Ναύπλιο! Το στολίδι της Πελοποννήσου. Ένας από τους ομορφότερους προορισμούς για να ταξιδέψεις τώρα που όλα είναι ανθισμένα έχει φτάσει η πρωτομαγιά. Ο ανοιξιάτικος καιρός κάνει το Μπούρτζι να φαίνεται ακόμη πιο όμορφο και τον παραδοσιακό οικισμό του Ναυπλίου ακόμη πιο γραφικό. Αν δεν σε έχουμε πείσει ακόμη πως το Ναύπλιο είναι μια εξαιρετική επιλογή δες την δική μας επίσκεψή εκεί στο επεισόδιο Happy Traveller με την κρουαζιέρα της Celestyal Cruises.

Ναύπλιο
Ναύπλιο

Πήλιο

Πήλιο! Το βουνό των Κενταύρων και ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Ειδικά κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Όλα είναι ανθισμένα, η φύση είναι εκπληκτική και το σκηνικό μαγικό! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή αλλά και ταξίδι σου στο Πήλιο μπορείς να δεις και στο επεισόδιο Happy Traveller που κάναμε εκεί.

Μουρεσι, Πήλιο
Μουρεσι, Πήλιο

Λίμνη Πλαστήρα

Λίμνη Πλαστήρα! Ξεκάθαρα ένα από τα διαμάντια της Θεσσαλίας. Μπορεί να είναι τεχνητή αλλά μοιάζει να έχει «δέσει» απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον γύρω της. Η λίμνη προσφέρει απλόχερα πολλές δραστηριότητες, στιγμές γαλήνης και ωραίες αναμνήσεις. Δες ολόκληρο το επεισόδιο στη Λίμνη Πλαστήρα που κάναμε εκεί.

Άποψη της Λίμνης Πλαστήρα από το Παρατηρητήριο
Άποψη της Λίμνης Πλαστήρα από το Παρατηρητήριο

Ζαγοροχώρια

Ζαγοροχώρια! Το πανέμορφο σύμπλεγμα των 46 ορεινών χωριών στη περιοχή της οροσειράς της Πίνδου, στην Ήπειρο. Εκεί καταφεύγουμε και το χειμώνα αλλά και την άνοιξη. Ιδανική μάλιστα εποχή για να τα επισκεφθείς είναι φυσικά η άνοιξη. Τότε που μπορείς να απολαύσεις τις πεζοπορικές διαδρομές της περιοχές αλλά και τα ανθισμένα τοπία. Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τα Ζαγοροχώρια βλέποντας το επεισόδιο Happy Traveller που κάναμε εκεί.

Πέτρινο γεφύρι Κοκκόρου, Ζαγοροχώρια
Πέτρινο γεφύρι Κοκκόρου, Ζαγοροχώρια

Μονεμβασιά

Μονεμβασιά! Το διαμάντι της Πελοποννήσου που λάμπει ακατάπαυστα! Η Μονεμβασιά έγινε περισσότερο γνωστή από το μεσαιωνικό φρούριο που βρίσκεται στο “Βράχο της Μονεμβασιάς”. Όμως δεν έχει μόνο αυτό. Οι υπέροχες γαστρονομικές της παραδόσεις αλλά και ο τέλειος ανοιξιάτικος καιρός κατά την Πρωτομαγιά θα σε μαγέψουν ακόμη περισσότερο. Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τη Μονεμβασιά βλέποντας το επεισόδιο Happy Traveller που κάναμε στην περιοχή.

Άποψη Μονεμβασιάς από ψηλά
Άποψη Μονεμβασιάς από ψηλά

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here