Η Ναμίμπια, είναι μια χώρα που θεωρείται κόσμημα της Αφρικής και κρύβει μέσα της μια άγρια και συνάμα εκθαμβωτική ομορφιά. Με τα μεγάλα εθνικά πάρκα της και την πλούσια άγρια ζωή, η Ναμίμπια είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις του σαφαρί.

Η Ναμίμπια, βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Αφρικής. Τα εθνικά πάρκα και τα φυσικά καταφύγια της περιοχής είναι ιδανικά για σαφάρι. Εκεί, οι τυχεροί επισκέπτες μπορούν να παρατηρήσουν καταπληκτικά άγρια ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον.

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ: Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς σαφαρί της Ναμίμπια είναι το Etosha National Park, ένας κόσμος όπου οι λιοντάρια, οι ελέφαντες και πολλά άλλα άγρια ζώα έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους υπό τις σωστές συνθήκες. Εξωτικά είδη πουλιών και περίεργα ερπετά, καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες και τόσα πολλά και διαφορετικά ζώα που μπορείς να απολαύσεις.

Ρινόκερος στο φυσικό του περιβάλλον

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Η Ναμίμπια είναι επίσης ένας από τους ελάχιστους προορισμούς, όπου μπορείτε να δείτε τα ρινόκερους στο φυσικό τους περιβάλλον.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ: Εκτός από το Ετόσα, το Namib-Naukluft National Park προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσετε τις επιβλητικές αμμοθίνες του Ναμίμπ. Ένα άλλος αξιοσημείωτος σταθμός είναι το Skeleton Coast National Park, ένας τόπος με απίστευτη ομορφιά και ιστορία. Εκεί βλέπουν τα ερείπια των πλοίων που έχουν καταστραφεί από τα κύματα, οι λίγοι τυχεροί επισκέπτες.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ & ΣΑΦΑΡΙ: Υπάρχει η δυνατότητα κατασκήνωσης και η επιλογή διαμονής μέσα στα εθνικά πάρκα και έτσι είναι ακόμη πιο εύκολο να δεις τα ζώα, εφόσον βρίσκεσαι τόσο κοντά τους και δεν χρειάζεται να διανύσεις τεράστιες αποστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here