Η Ελλάδα είναι ο προορισμός που υπόσχεται στους ταξιδιώτες της καταγάλανα νερά, ανέμελες διακοπές και καλό φαγητό. Έχουμε αμέτρητα νησιά που παρέχουν όλα αυτά και άλλα τόσα, όμως τα 5 κορυφαία ελληνικά τουριστικά νησιά είναι τα παρακάτω:

Σαντορίνη
Σαντορίνη

1. Σαντορίνη. Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές όταν θέλει κάποιος να περιγράψει αυτό το νησί. Η Σαντορίνη είναι από τα κορυφαία ελληνικά νησιά και ένας από τους πιο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Καταφθάνουν εκεί χιλιάδες τουρίστες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με αποκορύφωμα το καλοκαίρι. Happy Traveller στην Σαντορίνη.

Μύκονος
Μύκονος

2. Μύκονος. Το νησί των ανέμων και ένα από τα πιο γνωστά νησιά του κόσμου για τα ξέφρενα πάρτυ του. Η Μύκονος έχει φιλοξενήσει -εδώ και πολλές δεκαετίες- και συνεχίζει να φιλοξενεί, τα πιο γνωστά ονόματα παγκοσμίως από τον χώρο του θεάματος. Φυσικά η Μύκονος δεν είναι μόνο αυτό. Οι όμορφες παραλίες της και τα γραφικά σοκάκια της έχουν γοητεύσει τους απανταχού ταξιδιώτες. Happy Traveller στη Μύκονο.

Κρήτη
Κρήτη

3. Κρήτη. Ένα από τα μεγαλύτερα καμάρια της Ελλάδας, όχι μόνο για τις υπέροχες θάλασσες και το καταπληκτικό της λάδι αλλά για την υπέροχη παράδοση που «κουβαλάει» αυτό το νησί. Η Κρήτη είναι πάντα ένα από τα πιο γεμάτα -τουριστικά- νησιά της Ελλάδας και όποιος την επισκέπτεται καταλαβαίνει τον λόγο που συμβαίνει αυτό.
Happy Traveller επεισόδια στην Κρήτη:
Happy Traveller στα Σφακιά
Happy Traveller στα Χανιά
Happy Traveller στο Φαράγγι της Σαμαριάς
Happy Traveller στο Ρέθυμνο
Happy Traveller στα Χανιά

Ρόδος
Ρόδος

4. Ρόδος. Η Ρόδος πείθει ακόμη και τον πιο δύσκολο επισκέπτη από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Η Ρόδος των ιπποτών είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και πολυεπισκέψιμη. Τα αναρίθμητα αξιοθέατα, τα εκλεκτά φαγητά και τα σμαραγδένια νερά είναι κάτι το εντελώς φυσιολογικό για αυτό το νησί. Ίσως για αυτό ξετρελαίνονται όλοι μαζί του. Happy Traveller στη Ρόδο.

Κέρκυρα
Κέρκυρα

5. Κέρκυρα. Η Κέρκυρα είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα εντυπωσιακότερα νησιά της Ελλάδος. Το νησί των Φαιάκων ανήκει αναμφισβήτητα στη λίστα με τα 5 τουριστικά διαμάντια της Ελλάδας. Ο κόσμος συρρέει ακατάπαυστα για να το γνωρίσει από κοντά. Τα εντυπωσιακά φρούρια και μεγαλοπρεπή παλάτια του νησιού θα σε κάνουν να νιώσεις πως γίνεσαι για λίγο και εσύ ιππότης ή πριγκίπισσα.
Happy Traveller στην Κέρκυρα:
Happy Traveller στην Κέρκυρα ΜΕΡΟΣ Α
Happy Traveller στην Κέρκυρα ΜΕΡΟΣ Β

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here