Μια ακόμη σεζόν #HappyTraveller ξεκινάει και έχοντας φτάσει 200 επεισόδια, 70 χώρες και αμέτρητους προορισμούς εντός Ελλάδας, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συνεχίζουν ακάθεκτοι για νέα ταξίδια και καινούριες περιπέτειες.

Η φετινή σεζόν θα είναι πολύ ιδιαίτερη, μιας και ο τρόπος που ταξιδεύουμε έχει αλλάξει κατά πολύ το τελευταίο διάστημα, λόγω κορωνοιού. Παρόλα αυτά, δεν μας σταματάει ούτε αυτό.

Όποιος αγαπάει άλλωστε πραγματικά τα ταξίδια δεν κολλάει στα εμπόδια, τα προσπερνάει και εκεί ακριβώς φαίνεται η διαφορά του REAL TRAVELLER!

Με απόλυτη προσοχή, συνέπεια και σύνεση θα ταξιδέψουμε και φέτος στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Θα δούμε επεισόδια στην Κρήτη, την Λευκάδα, την Κεφαλονιά, την Ιθάκη, την Πελοπόννησο, την Καστοριά και πολλά ακόμη εντός Ελλάδας. Θα ανακαλύψουμε τα Νησιά Φερόε, την Νορβηγία και τόσα ακόμη μέρη.

Μια νέα εποχή στα ταξίδια προκαλεί κάθε ταξιδιώτη να φτιάξει και πάλι τις βαλίτσες του. Εμείς τις είχαμε έτοιμες, οπότε ξεκινάμε ήδη τα ταξίδια μας!

Είστε έτοιμοι να φύγουμε;

ΤΡΕΙΛΕΡ: Δείτε το νέο μας τρέιλερ, εδώ.

2 COMMENTS

  1. Ολα μπορώ να τα αντέξω, εκτός απ’ την απουσία σας. Σας είμαι ευγνώμων, που με ταξιδεύετε κάθε μέρα σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

    • Σ΄ευχαριστούμε τόσο πολύ Ανθή για τα καλά σου λόγια!
      Στέλνουμε την αγάπη και τα φιλιά μας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here