Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου – Μετσόβου! Το νεότερο χιονοδρομικό resort της χώρας είναι ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν το σκι, το σνόουμπορντ και όχι μόνο. Διαθέτει σαλέ με τζάκι, μια λίμνη σε σχήμα καρδιάς φυσικά… πολύ χιόνι!

Το χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου είναι ιδανικός προορισμός για μικρές αποδράσεις από αρκετά μέρη της Ελλάδας κυρίως λόγω της τοποθεσίας του. Μπορούν να το επισκεφθούν εύκολα ταξιδιώτες από τα Γιάννενα, την Πρέβεζα, την Αρτα, την Ηγουμενίτσα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη. Το χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.790μ.

Το χιονοδρομικό κέντρο διαθέτει πίστες για όλα τα επίπεδα των σκιέρ, πάρκινγκ δίπλα στις πίστες, ένα πετρόχτιστο σαλέ με θέα στις πίστες και μια μοναδική τεχνητή λίμνη σε σχήμα καρδιάς που θα σε εντυπωσιάσει.

Το χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου – Μετσόβου απέχει μόλις 50 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα, 80 από τα Τρίκαλα και 215 από τη Θεσσαλονίκη.


Εμείς επισκεφθήκαμε το χιονοδρομικό τον Δεκέμβριο του 2019.

Στο χιονοδρομικό κέντρο υπάρχει: κατάστημα ενοικίασης σύγχρονου εξοπλισμού σκι και snowboard, έλκηθρα για τους μικρούς μας φίλους και σχολή εκμάθησης σκι για όσους το θέλουν.

Πως να πάω στο Χιονοδρομικό κέντρο:

Η πρόσβαση γίνεται εύκολα, με ασφάλεια και ταχύτητα μέσω της Εγνατίας Οδού (βγαίνοντας στην έξοδο Ανήλιο). Ακόμη και όταν ο καιρός δεν είναι καλός, ο δρόμος είναι πάντα καθαρός και αποχιονίζεται 24 ώρες το 24ωρο από τα μηχανήματα. Υπάρχει πάρκινγκ όπου μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητό σου δωρεάν και να απολαύσεις την ημέρα σου στο χιονοδρομικό.

Που να μείνω:

Μπορείς να μείνεις σε διάφορες πόλεις που βρίσκονται κοντά στο χιονοδρομικό. Μέτσοβο, Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια και Τζουμέρκα είναι κάποια από αυτά. Ακολούθησε τα link για να βρεις οικονομικά δωμάτια σε κάθε τοποθεσία: Μέτσοβο, Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Τζουμέρκα.

Εσύ τι λες; Θα πήγαινες να δεις από κοντά την παγωμένη λίμνη σε σχήμα καρδιάς στο Χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου; Σου αρέσουν οι χειμερινοί προορισμοί;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here