Μπορεί να έχουμε κάνει λίστα για τους 10 ρομαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα, αλλά ξέρουμε πως υπάρχουν και οι ταξιδιώτες που μπορεί να θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Για εσάς ακριβώς φτιάξαμε και την λίστα με τους 10 ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου.

Ο Πύργος του Άιφελ το βράδυ, Παρίσι
Ο Πύργος του Άιφελ το βράδυ, Παρίσι

1. Παρίσι, Γαλλία
Παρίσι! Η πόλη του φωτός, η πόλη του έρωτα. Εκτός από πρωτεύουσα της Γαλλίας είναι και πρωτεύουσα του ρομαντισμού. Είναι το ιδανικό δώρο για την σχέση ή το γάμο σου. Μια από τις πιο μεγάλες πληθυσμιακά πόλεις της Ευρώπης μπορεί τελικά να σε μαγέψει; Αναμφισβήτητα μπορεί… ειδικά αν μιλάμε για το Παρίσι! Μάθε τα πάντα για το Παρίσι. (Happy Traveller στο Παρίσι)

Βενετία, Ιταλία
Βενετία, Ιταλία

2. Βενετία, Ιταλία
Μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης είναι αναμφισβήτητα η Βενετία. Ο ερωτισμός και οι ιδιαιτερότητες της, μπορούν να μετατρέψουν ακόμη και μια διήμερη εξόρμηση σε σωστό παραμύθι. Λίγο οι γόνδολες, λίγο το νησί Μουράνο και λίγο τα εκπληκτικά ιταλικά πιάτα είναι αυτά που σε κάνουν πολύ ευτυχισμένο που αποφάσισες να γνωρίσεις αυτή την ιταλική πόλη καλύτερα. Δεν είναι τυχαίο βέβαια πως η Βενετία, είναι η γενέτειρα του Βιβάλντι. Μάθε τα πάντα για την Βενετία. (Happy Traveller στην Βενετία)

Πόρτο, Πορτογαλία
Πόρτο, Πορτογαλία

3. Πόρτο, Πορτογαλία
Ένα ταξίδι στο Πόρτο σου αφήνει την αυθεντική πορτογαλική γεύση. Τα δαιδαλώδη σοκάκια και τα ποροτογαλικά αζουλέζου (ζωγραφική τέχνη που θα βρεις στα παραδοσιακά πλακίδια κάθε κτιρίου) θα σου κλέψουν την καρδιά και θα σου αλλάξουν την διάθεση. Το Πόρτο είναι δίχως υπερβολή από τις πιο όμορφες πόλεις της Πορτογαλίας. Μάθε τα πάντα για το Πόρτο. (Happy Traveller στο Πόρτο)

Μπαλί
Μπαλί

4. Μπαλί, Ινδονησία
Μπαλί, το όμορφο νησί της Ινδονησίας που τραβάει όλα τα βλέμματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η οικονομία του νησιού βασίζεται στον τουρισμό και την γεωργία και μάλιστα έχει καταφέρει να είναι ο μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός της χώρας. Στο νησί θα βρεις τους περισσότερους από την ινδονησιακή μειονότητα των Ινδουιστών. Μάθε τα πάντα για το Μπαλί. (Happy Traveller στο Μπαλί)

Μπρίζ
Μπρίζ

5. Μπριζ, Βέλγιο
Η όμορφη μικρή βελγική πόλη είναι μία από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις που δεν χρειάζονται ούτε δύο λεπτά για να σε μαγνητίσει. Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που η πόλη έχει την μεγαλύτερη τουριστική κίνηση. Αλλά και τα Χριστούγεννα η Μπριζ είναι μια κούκλα. Τότε η πόλη μετατρέπεται στον απόλυτο ταξιδιωτικό προορισμό. Μάθε τα πάντα για την Μπριζ. (Happy Traveller στο Βέλγιο)

Μαυρίκιος
Μαυρίκιος

6. Μαυρίκιος
Ο Μαυρίκιος διαθέτει κάποιες από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου και αναμφισβήτητα είναι πόλος έλξης για νεόνυμφους, ταξιδιώτες αλλά και όσους αγαπούν τη φύση και τη θάλασσα. Μάθε τα πάντα για τον Μαυρίκιο.

7. Βαρκελώνη, Ισπανία
Η πανέμορφη πρωτεύουσα της Καταλωνίας και η δεύτερη σημαντικότερη πόλη του ισπανικού κράτους. Τέλεια επιλογή για να περάσεις εκεί τον Άγιο Βαλεντίνο και όχι μόνο. Ιδανική πόλη για ζευγάρια και εκπληκτική ταξιδιωτική εμπειρία.

Πράγα, Τσεχία
Πράγα, Τσεχία

8. Πράγα, Τσεχία
Η Πράγα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας. Την διαπερνά ο ποταμός Μολδάβας και αποκαλείται «η χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων». Ένα ταξίδι σε αυτήν σίγουρα θα διευρύνει τους ταξιδιωτικούς σου ορίζοντες. Προτίμησέ την όλες τις εποχές του χρόνου. Αν επιλέξεις όμως τον χειμώνα σε ενημερώνω πως το κρύο είναι αρκετά τσουχτερό. Μάθε τα πάντα για την Πράγα. (Happy Traveller στην Πράγα)

Αβάνα, Κούβα
Αβάνα, Κούβα

9. Αβάνα, Κούβα
Ιδιαίτερη, επαναστατική και με μοναδικό «άρωμα» η Κούβα είναι πάντα ένας προορισμός που μπορεί να σου μείνει αξέχαστος. Πιο αξέχαστος από ό,τι φαντάστηκες. Το άρωμα του πούρου, η ζαλάδα από το ρούμι, ο αισθησιακός χορός καταμεσής του δρόμου και ο απόηχος της κουβανέζικης μουσικής μπορεί να σε «χαράξει» πολύ περισσότερο από όσο πίστευες. Μάθε τα πάντα για την Κούβα. (Happy Traveller στην Κούβα)

Τιρόλο, Αυστρία
Τιρόλο, Αυστρία

10. Τιρόλο, Αυστρία
Τιρόλο! Το ιδανικό μέρος του πλανήτη για όσους αγαπούν τη φύση. Τον χειμώνα είναι ό,τι πρέπει για λάτρεις των χειμερινών σπορ (snowboard, ski κτλ) και το καλοκαίρι η τέλεια λύση για όσους αναζητούν εκπληκτικά τοπία και αξιοθέατα. Ένα ταξίδι μέχρι εκεί, θα σε πείσει! Μάθε τα πάντα για το Τιρόλο.

Άγιος Βαλεντίνος 2019: Οι 10 ρομαντικοί προορισμοί της Ελλάδας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here