Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις όταν ταξιδέψεις στον Μαυρίκιο είναι να επισκεφθείς το πάρκο Casela World of Adventures.

Casela World of Adventures Maurikios Happy Traveller Taxidi (3)

Γενικές Πληροφορίες:
Το Casela World of Adventures είναι ένα εξαιρετικό φυσικό πάρκο που βρίσκεται στα δυτικά του Μαυρίκιου. Θα χρειαστείς σίγουρα μια ολόκληρη ημέρα για να το απολαύσεις όπως του αξίζει. Το Casela World of Adventures είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα στον Μαυρίκιο και στον Ινδικό Ωκεανό εδώ και χρόνια. Το πάρκο άνοιξε το 1979 και έχει προσελκύσει εκατοντάδες ντόπιους και τουρίστες. Οι πόρτες του είναι ανοιχτές καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Δραστηριότητες:
Υπάρχει τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων για να διαλέξεις ότι σου αρέσει. Για μικρούς, για μεγάλους, για ριψοκίνδυνους και για λάτρεις των ζώων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στο πάρκο Casela δεν γίνεται να βαρεθείς! Αν είσαι ανήσυχο πνεύμα μπορείς να κάνεις ζιπ λάιν (zip line), ποδηλασία αλλά και κανό. Αν λατρεύεις τα ζώα τότε θα απολαύσεις τον ζωολογικό κήπο του πάρκου Casela. Εκεί θα βρεις λιοντάρια, μαϊμούδες, καμηλοπαρδάλεις, ρινόκερους αλλά και ζέβρες. Για τα παιδιά υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα πάρκα που μπορούν να παίζουν και να περνούν την ώρα τους υπέροχα και δημιουργικά.

Casela World of Adventures Maurikios Happy Traveller Taxidi (80)

Τα τρία βασίλεια:
Το πάρκο είναι χωρισμένο σε τρία βασίλεια: το Nature Kingdom (Βασίλειο της Φύσης), το The Safari Kingdom (Το Βασίλειο του Σαφαρι) και το The Mountain Kingdom (το Βασίλειο του Βουνού).

Η δική μας εμπειρία:
Όταν επισκεφθήκαμε εμείς το Casela World of Adventures ήμουν έγκυος, οπότε ήμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δραστηριότητες που επιλέξαμε για μένα. Ο Ευτύχης έκανε ζιπ λάιν αλλά εγώ όχι. Οι άλλες δραστηριότητες που επιλέξαμε ήταν βόλτα με γουρούνες για να δούμε διάφορα ζώα όπως ρινόκερους και ζέβρες. Έπειτα πήγαμε να ταΐσουμε τις καμηλοπαρδάλεις. Η επαφή με αυτά τα υπέροχα ζώα ήταν φανταστική εμπειρία και σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Ταξίδι και εγκυμοσύνη: Η δική μας εμπειρία!

Casela World of Adventures Maurikios Happy Traveller Taxidi (78)

ΧΡΗΣΙΜΑ LINK:
-Το επίσημο site του Casela World of Adventures: caselapark.com

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ταξιδιωτικά άρθρα για τον Μαυρίκιο:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here