Είναι ασφαλές να επισκεφθείτε την Κένυα;

Όλα τα μέρη για σαφάρι στην Κένυα είναι ασφαλή για επίσκεψη. Εκεί οι ζεστοί και φιλόξενοι άνθρωποι της θα κάνουν το ταξίδι σας αξέχαστο.

Παρόλο που υπάρχει μια μακροχρόνια ταξιδιωτική οδηγία από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, η οποία σχετίζεται με πολύ συγκεκριμένες και αυστηρά μη τουριστικές περιοχές – κυρίως στο μακρινό ανατολικό τμήμα της χώρας. Δεν είναι μια γενική απαγόρευση και η πλειοψηφία της Κένυας είναι ασφαλής για επίσκεψη. Στην πραγματικότητα, χιλιάδες Αμερικανοί τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο τις απίστευτες περιοχές άγριας ζωής της Κένυας, όπως το Masai Mara, το Samburu, το Amboseli και η Laikipia, χωρίς κανένα περιστατικό.

Ο τουρισμός στηρίζει την άγρια ζωή: Η διατήρηση της άγριας ζωής της Αφρικής βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο ξένο νόμισμα που παράγεται από τον τουρισμό. Χωρίς αυτά τα κονδύλια, σημαντικά έργα διατήρησης θα έπρεπε να μειωθούν ή να κλείσουν, τα εθνικά πάρκα αναγκάζονται να απολύσουν δασοφύλακες και μονάδες κατά της λαθροθηρίας και η λαθροθηρία ευδοκιμεί. Εάν η τουριστική βιομηχανία υποφέρει, το φαινόμενο ντόμινο της ταλαιπωρίας για τις αγροτικές κοινότητες και την άγρια ​​ζωή που απειλείται με εξαφάνιση είναι πραγματικά τρομακτικά.

Καταληκτικά, αν κινείστε στα τουριστικά μέρη της χώρας, η Κένυα είναι μια σχετικά ασφαλής χώρα για εσάς και τα παιδιά σας.

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ: Κατά τη διαμονή μας στη Κένυα μείναμε σε αρκετά ξενοδοχεία όλων των ειδών. Ναιρόμπι (TAMARIND TREE), Μασάι Μάρα (KEEKOROK LODGE), Λίμνη Νακούρου (LAKE NAKURU LODGE), Μομπάσα (NEPTUNE VILLAGE BEACH RESORT). Αν θέλεις και εσύ να κλείσεις, τα δικά μας ξενοδοχεία πάτησε επάνω στο κάθε ένα από αυτά για να κλείσεις δωμάτιο. Διαφορετικά βρες κάτι άλλο, εξίσου καλό και οικονομικό εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ (σχετικό με Αφρική):

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here