Έχουμε ταξιδέψει, έχουμε μαγευτεί και έχουμε ανακαλύψει μαγικούς προορισμούς. Ξεχωρίσαμε, ερωτευτήκαμε και σου παρουσιάζουμε τα 5 κορυφαία ταξίδια μας στην Αφρική. Αυτά τα 5 ξεχώρισαν από όλα τα υπόλοιπα σ΄αυτή την ήπειρο. Μας μάγεψαν!

Σαφάρι στην Κένυα

1.ΚΕΝΥΑ. Ένα ταξίδι στην Κένυα είναι μια συναρπαστική ανακάλυψη για κάθε ταξιδιώτη, που συνδυάζει την απίστευτη άγρια ζωή, την πολυμορφία του τοπίου και τον πολιτισμό της χώρας. Από το Εθνικό Πάρκο Μασάι Μάρα, όπου μπορείτε να παρατηρήσετε το BIG FIVE έως τις εκπληκτικές παραλίες της Μπαμπάλα, η Κένυα προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Σε αυτή τη χώρα, μπορείτε να εξερευνήσετε την άγρια φύση με σαφάρι, να γευτείτε την τοπική κουζίνα, να αλληλεπιδράσετε με την τοπική κουλτούρα και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσετε για πάντα. Η Κένυα είναι ένας προορισμός που θα σας ενθουσιάσει με την ομορφιά και την αυθεντικότητά της. (Το επεισόδιό της δεν έχει παίξει ακόμη, θα προβληθεί τη νέα σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι)

Χωριό των Χίμπα, Ναμίμπια

2.ΝΑΜΙΜΠΙΑ.
Ένα ταξίδι στη Ναμίμπια ανοίγει την πόρτα προς τον εντυπωσιακό κόσμο της Αφρικής, όπου τα μοναδικά τοπία, η απίστευτη άγρια ζωή και η πλούσια κουλτούρα σας υποδέχονται. Η Ναμίμπια φημίζεται για τον μοναδικό πολιτισμό της και τα εντυπωσιακά αξιοθέατα. Σε αυτή τη χώρα, μπορείτε να παρατηρήσετε την εκπληκτική άγρια ζωή σε μια σαφάρι εμπειρία που ξεπερνά κάθε προσδοκία, με ευκαιρίες να δείτε λιοντάρια, ελέφαντες, ρινόκερους και πολλά άλλα εντυπωσιακά είδη. Η Ναμίμπια είναι ένας προορισμός που θα σας εμπνεύσει και θα σας αφήσει με ανεξίτηλες εντυπώσεις από την απίστευτη ποικιλία της φύσης και της κουλτούρας της. (Το επεισόδιό της δεν έχει παίξει ακόμη, θα προβληθεί τη νέα σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι)

Με γουρούνες στον Μαυρίκιο

3. ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ. Ένα ταξίδι στον Μαυρίκιο σας πηγαίνει στον παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού, όπου η φυσική ομορφιά συναντά την απόλυτη χαλάρωση. Με τις καταγάλανες παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά, και τον ζωντανό πολιτισμό, το Μαυρίκιο είναι ο προορισμός των ονείρων σας. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα, να ανακαλύψετε τον υποθαλάσσιο κόσμο κατά τη διάρκεια του καταδύσεων, να δοκιμάσετε την εξαιρετική γαστρονομία, και να εξερευνήσετε την πολυποίκιλη κουλτούρα του νησιού. Οι φιλόξενοι κάτοικοι και η αίσθηση χαλάρωσης καθιστούν το Μαυρίκιο έναν προορισμό που ξεχωρίζει και αφήνει ανεξίτηλες αναμνήσεις από τον παραδεισένιο κόσμο του.

Σευχέλλες

4. ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ. Ένα ταξίδι στις Σεϋχέλλες είναι μια εμπειρία που συνδυάζει την απόλυτη πολυτέλεια με την απίστευτη φυσική ομορφιά. Αυτό το νησιωτικό κράτος στον Ινδικό Ωκεανό αποτελείται από 115 νησιά, καθένα από τα οποία προσφέρει άφθονη ευκαιρία για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα σε παραλίες με άμμο λευκή ως το γάλα και κρυστάλλινα νερά. Εδώ, μπορείτε να κολυμπήσετε με ψάρια, να ανακαλύψετε τον υποθαλάσσιο κόσμο με καταδύσεις, να εξερευνήσετε τη φύση σε εκπληκτικά εθνικά πάρκα και να απολαύσετε νόστιμα γεύματα με θέα στη θάλασσα. Οι Σεϋχέλλες αποτελούν τον τέλειο προορισμό για όσους αναζητούν πολυτέλεια, χαλάρωση και αποκοπή από τον έξω κόσμο σε έναν παράδεισο μέσα στον Ινδικό Ωκεανό.

5. ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ. Η Ζανζιβάρη ήταν η πρώτη χώρα της Αφρικής που επισκεφθήκαμε ποτέ με το Happy Traveller, οπότε έχει ιδιαίτερη θέση μέσα στην καρδιά μας. Ένα ταξίδι στη Ζανζιβάρη είναι μια απόδραση προς τον παράδεισο, όπου η ανεμελιά του νησιού συναντά την απίστευτη φυσική ομορφιά. Το νησί προσφέρει κρυστάλλινες παραλίες με άμμο λευκή ως το γάλα και το νερό του Ινδικού Ωκεανού σε αποχρώσεις από το γαλάζιο ως το τιρκουάζ. Μπορείτε να κολυμπήσετε με άγρια δελφίνια, να εξερευνήσετε τα υποθαλάσσια κοράλλια του Mnemba Atoll, και να ανακαλύψετε την πλούσια κουλτούρα και τη γαστρονομία του νησιού. Η Ζανζιβάρη υπόσχεται μια απόλυτα χαλαρωτική εμπειρία στον παράδεισο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here