Κορωνοιού & καιρού επιτρέποντος ετοιμάζουμε βαλίτσες για τις κορυφαίες φθινοπωρινές αποδράσεις του Οκτωβρίου. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Σαντορίνη και Μονεμβασιά στο ταξιδιωτικό στόχαστρο του HappyTraveller.Gr.

SANTORINI

1.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η υπέρτατη των πόλεων. Η μοναδική, ανεπανάληπτη και αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη είναι ιδανικός προορισμός για κάθε μήνα, τον Οκτώβριο όμως είναι μαγεία. Έχουν γυρίσει όλοι από τις διακοπές τους, τα πάντα έχουν επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς και μπορείς να απολαύσεις την πόλη, με το πραγματικό της πρόσωπο. Τα γραφικά σοκάκια στα κάστρα, την εντυπωσιακή Αριστοτέλους, τα τραγανά κουλούρια στο κέντρο της πόλης και όλες τις μοναδικές σαλονικιώτικες εμπειρίες σε ένα μοναδικό φθινοπωρινό σκηνικό!

Happy Traveller στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

2. ΑΘΗΝΑ. Η κορυφαία του κόσμου. Αν σου αρέσουν οι μεγάλες πόλεις τότε ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που πρέπει να γνωρίσεις την Αθήνα. Οι τουρίστες, έχουν μειωθεί αισθητά, οι ντόπιοι έχουν επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς και η πόλη έχει και πάλι τον γνώριμο παλμό της. Και μπορεί κάποιοι να μην αρέσκονται σ΄αυτού του είδους τις πόλεις, όμως η Αθήνα, δεν είναι σαν τις άλλες. Η Αθήνα πάντα ξεχώριζε και πάντα θα ξεχωρίζει. Γιατί αρκεί μια επίσκεψη στην Ακρόπολη για να σε ταξιδέψει και μια βόλτα στην Πλάκα για να σε συνεπάρει. Δεν χρειάζεσαι πολλά στην Αθήνα, γιατί εκεί τα έχεις όλα!

Αθήνα

3. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Αν λατρεύεις το νησί, αλλά μισείς την πολυκοσμία του, ο Οκτώβριος είναι αυτός που θα σου λύσει το πρόβλημα. Τότε μπορείς να απολαύσεις το νησί ήρεμο και χαλαρό (όσο γίνεται, για Σαντορίνη μιλάμε). Αν ο καιρός είναι «μαζί σου» ίσως να μπορέσεις να απολαύσεις τις κορυφαίες θάλασσες του νησιού και να κάνεις μπάνιο.

Happy Traveller στη Σαντορίνη

Σαντορίνη

4. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Μονεμβασία ή Μονεμβασιά ή Μονεμβάσια ή Μονοβάσια! Όπως και να την πεις είναι το ίδιο εκπληκτική! Ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά μέρη της Ελλάδας. Φοβερός ταξιδιωτικός προορισμός για τον Οκτώβριο με μοναδικές τοποθεσίες και νόστιμο φαγητό. Εσύ ακόμη να φτιάξεις βαλίτσες;

Happy Traveller στη Λακωνία (Μονεμβασιά)

Άποψη Μονεμβασιάς από ψηλά

5. ΚΡΗΤΗ. Αυτό το νησί είναι παντός καιρού, αλλά αν θέλεις να δεις την πιο χαλαρή και καθημερινή πλευρά του νησιού, χωρίς πολλούς τουρίστες, τότε ο Οκτώβριος είναι ο μήνας σου. Απόλαυσε την ομορφιά της Κρήτης, ενός από τα καλύτερα ελληνικά νησιά και ζήσε τη μαγεία!

Happy Traveller στην Κρήτη : Happy Traveller στα Σφακιά / Happy Traveller στα Χανιά / Happy Traveller στο Φαράγγι της Σαμαριάς / Happy Traveller στο Ρέθυμνο / Happy Traveller στα Χανιά / Happy Traveller στο νομό Λασιθίου στην Κρήτη (Μέρος 1) / Happy Traveller στο νομό Λασιθίου στην Κρήτη (Μέρος 2)

Κρήτη

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ταξιδιωτικά άρθρα σχετικά με φθινοπωρινούς προορισμούς:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here