Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει με νέα επεισόδια το Happy Traveller. Το πρώτο Σάββατο του Σεπτεμβρίου θα απολαύσουμε το πρώτο ταξίδι του Ευτύχη και της Ηλέκτρας μετα την καραντίνα, στην αγαπημένη τους Κρήτη.

Και μπορεί να μας έχουν δείξει σε παλαιότερα Happy Traveller τους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου, αλλά φέτος έβαλαν πλώρη για την ανατολική πλευρά του νησιού και πιο συγκεκριμένα το νομό Λασιθίου. Στο πρώτο μέρος θα εξερευνήσουν την πρωτεύουσα του νομού, τον Άγιο Νικόλαο με την εμβληματική λίμνη και το γραφικό λιμάνι και θα ανέβουν να δούμε το εντυπωσιακό οροπέδιο Λασιθίου.

Θα μείνουν στην περιοχή της Ελούντας και θα εξερευνήσουν όλο τον πανέμορφο κόλπο με τα γραφικά λιμανάκια, τις χρυσαφένιες ακτές και τα παραδοσιακά χωριά. Θα πάνε επίσκεψη στην ιστορική Σπιναλόγκα και θα φτάσουν στην άκρη του ακρωτηρίου του Αφορεσμένου για να δουν έναν από τους πιο απομονωμένους ιστορικούς φάρους της Ελλάδας.

Ένα επεισόδιο γεμάτο Κρητική ομορφιά, ένα επεισόδιο γεμάτο Ελλάδα. 

ΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ταξιδιωτικά άρθρα σχετικά με την Κρήτη:

2 COMMENTS

  1. ΕΥΤΥΧΗ & ΗΛΕΚΤΡΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ. ΖΩ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΧΑΝΙΑ. ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ !!! ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΙ’ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here