Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι εκδρομείς θα επιλέξουν τον τέλειο προορισμό για να πετάξουν τον χαρταετό τους και να απολαύσουν το εορταστικό τριήμερο. Το HappyTraveller.Gr ταξίδεψε, ξεχώρισε και σου παρουσιάζει τις κορυφαίες και τις πιο οικονομικές αποδράσεις για τα Κούλουμα και την Καθαρά Δευτέρα του 2020. Σε εσωτερικό και εξωτερικό!

Εντός Ελλάδας

1.Βόρεια Εύβοια. Ένας επίγειος παράδεισος που απέχει μόλις δύο ώρες από την Αθήνα σε περιμένει να χαλαρώσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Η Βόρεια Εύβοια είναι μια υπέροχη σύνθεση θάλασσας και βουνού με μοναδικούς καταρράκτες, δαντελωτές παραλίες και φοβερά ορεινά τοπία που κερδίζουν κάθε επισκέπτη.

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ: Πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός

2. Μονεμβασιά. Η γοητευτική καστροπολιτεία της Πελοποννήσου είναι ένα από τα διαμάντια της Ελλάδας. Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ταξιδιωτική λίστα, καθώς είναι υπέροχος προορισμός για το γιορτινό τριήμερο. Ο εντυπωσιακός βράχος της, το μοναδικό κάστρο της και η παραδοσιακή κουζίνα της είναι ικανά να σε μετατρέψουν σε αιώνια ερωτευμένο μαζί της.

Μονεμβασιά: Πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός για την εντυπωσιακή καστροπολιτεία

Εκτός Ελλάδας

1.Πράγα. Αν επιλέξεις προορισμό εξωτερικού για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας η εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Τσεχίας είναι τέλεια επιλογή. Την διαπερνά ο ποταμός Μολδάβας και αποκαλείται «η χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων». Ένα ταξίδι σε αυτήν σίγουρα θα διευρύνει τους ταξιδιωτικούς σου ορίζοντες.

Happy Info: Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για την Πράγα δες το επεισόδιο Happy Traveller στην Πράγα και διάβασε τον πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό για την πόλη της Πράγας που θα βρεις μόνο στο HappyTraveller.Gr.

2. Βιέννη. Ιδιαίτερο ταξίδι είναι και αυτό στη μαγευτική Βιέννη. Η λαμπερή πρωτεύουσα της Αυστρίας μπορεί να μετατρέψει ένα απλό τριήμερο σε μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία. Τα αξιοθέατα είναι άπειρα και το κέντρο της πόλης μοναδικό.

Happy Info: Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για τη Βιέννη δες το επεισόδιο Happy Traveller στη Βιέννη και διάβασε τον πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό για την πόλη της Βιέννης που θα βρεις μόνο στο HappyTraveller.Gr.

Αν θέλεις να δεις κι άλλους προορισμούς, ψάξε στην κατηγορία Ελλάδα ή τσέκαρε τις προτάσεις μας με το άρθρο για την Καθαρά Δευτέρα του 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here