Ορλάντο, η πρωτεύουσα των θεματικών πάρκων του κόσμου και μια όμορφη πόλη για να επισκεφθείς. Ταξιδέψαμε, γνωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε το Ορλάντο της Φλόριντα μέσα από τις προσωπικές μας εμπειρίες και τα ταξιδιωτικά βιώματα.

Χώρα: Αμερική
Πόλη: Ορλάντο
Νόμισμα: Δολάριο
Πληθυσμός: 238.300 κάτοικοι
Οδηγούν από: δεξιά
Πολίτευμα: Ομοσπονδιακή Προεδρική Δημοκρατία

Γενικές Πληροφορίες: Το Ορλάντο είναι πόλη στη Φλόριντα. Η πόλη έχει πληθυσμό 238.300 κατοίκων και κάπως έτσι το Ορλάντο θεωρείται η 79η μεγαλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μητροπολιτική περιοχή έχει πληθυσμό 2.134.411, γεγονός που καθιστά την 26η μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Ορλάντο είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη στη Φλόριντα, και η μεγαλύτερη πόλη στην ενδοχώρα της πολιτείας.

Που να πάω – Τι να δω: Είναι ξεκάθαρο πως ταξιδεύεις μέχρι το Ορλάντο για να πας στα θεματικά πάρκα της περιοχής. Αυτό το ξέρουν όλοι! Όμως πριν επισκεφθείς το Kennedy Space Center της NASA και το Universal Studio κάνε μια βόλτα στη πόλη για να δεις τις ομορφιές της. Ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα είναι φυσικά η λίμνη Eola. Μια από τις πιο διαδεδομένες δραστηριότητες στην πόλη είναι κρουαζιέρα (boat cruise) για να δεις την πόλη διαφορετικά. Το Ορλάντο έχει και τη ρόδα του. Ιδανική στιγμή της ημέρας για να πας εκεί, είναι το ηλιοβασίλεμα.

Madame Tussauds Orlando. Κάτι ακόμη που αξίζει στο Ορλάντο είναι φυσικά το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussauds. Είναι γνωστά τα μουσεία με τα κέρινα ομοιώματα της μαντάμ Τισό.  Στο μουσείο του Ορλάντο εκτός από τα κέρινα ομοιώματα διάσημων καλλιτεχνών, θα δεις και τα ομοιώματα των αγαπημένων σου σουπερ ηρώων. Σούπερμαν ,Μπάτμαν , Άκουαμαν και πολλοί ακόμα  περιμένουν να φωτογραφηθείς μαζί τους.

Θεματικά πάρκα: Τα θεματικά πάρκα που έχει στο Ορλάντο είναι άπειρα. Τα πιο γνωστά είναι όμως το Kennedy Space Center της NASA, το Universal Studio, το Walt Disney World, το Sea World, το LegoLand αλλά και VIP experiences που μπορείς να κλείσεις ακόμη και online. Κλείσε τις δραστηριότητές σου στο Ορλάντο, εδώ.

Διαμονή – Που να μείνω: Κλείσε οικονομικό δωμάτιο στο Ορλάντο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here