Θεσσαλονίκη η πόλη του έρωτα, η πόλη του ξεφαντώματος αλλά και η πόλη στην οποία μπορούν να περάσουν τέλεια τα παιδιά. Διαθέτει πληθώρα δραστηριοτήτων και διαφορετικών εικόνων και παραστάσεων.

Εμείς ζούμε στην Θεσσαλονίκη και έτσι έχουμε το πλεονέκτημα να γνωρίζουμε την πόλη πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Για αυτό πάμε μαζί, να ανακαλύψουμε το top 10 με τις πιο σούπερ Σαλονικώτικες εμπειρίες με παιδιά!

LIST TO DO WITH KIDS @ THESSALONIKI:

  1. Ο Λευκός Πύργος από μέσα. Και διδάσκεις ιστορία στα παιδιά και τους δείχνεις μια όμορφη οπτική της πόλης από ψηλά.
  2. Βόλτα στην παραλία. Μπορείτε μάλιστα να νοικιάσετε και ποδήλατα για μια ποδηλατάδα καιρού επιτρέποντος.
  3. Βόλτα στον Θερμαϊκό με καραβάκι. Και ποιό παιδί δεν θα ενθουσιαζόταν με αυτό; Εδώ εμείς ενήλικες είμαστε και κάθε φορά που θα σκεφτούμε να πάμε βόλτα με καραβάκι είμαστε κάτι παραπάνω από έεεεετοιμοιιιιι!!!
  4. Επίσκεψη στα Μουσεία της πόλης. Διάλεξτε τα μουσεία που πιθανόν να τους αρέσουν περισσότερο.
  5. Λούνα Παρκ & Διασκέδαση γενικώς. Magic park είναι η κορυφαία επιλογή αν ψάχνεις διασκέδαση για σένα και τα παιδιά. Αν είναι καλοκαίρι μπορείς να πας και στο υδάτινο πάρκο Water Land.
  6. Το Φράγμα της Θέρμης με την τεχνητή λίμνη. Ένα από τα πολύ όμορφα μέρη της πόλης ιδανικό για να απολαύσεις τη φύση με τα παιδιά σου.
  7. Τα Πλατανάκια. Στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης υπάρχει ένας υπέροχος χώρος όπου μπορείς να επισκεφθείς. Διαθέτει καφέ, εστιατόριο, παιδική χαρά και οικόσιτα ζώα.
  8. Θέατρο ή Σινεμά. Για τους λάτρεις του θεάτρου και του σινεμά υπάρχουν τόσα πολλά να δει κανείς στη Θεσσαλονίκη. Η επιλογή είναι θέμα γούστου.
  9. Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας NOESIS. Σ΄αυτό το Μουσείο υπάρχουν πολλά να δεις και να κάνεις, ο κύριος λόγος που σου το προτείνουμε είναι ότι διαθέτει πλανητάριο.
  10. Βόλτα με το διώροφο λεωφορείο. Έχει πλέον και τουριστικό λεωφορείο η πόλη μας. Σε γυρνάει στην πόλη, κάνει στάσεις και εσύ απολαμβάνεις. Ο τέλειος τρόπος για να τα δεις όλα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here