Τα ταξίδια μας «ντοπάρουν»! Γιατί να το αρνηθούμε; Για αυτό σήμερα φτιάξαμε και σου προτείνουμε την ΥΠΕΡ λίστα με τα πιο απίθανα και φθηνά ταξίδια στην Ευρώπη.

Όχι μόνο θα απολαύσεις τις αγαπημένες σου ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά θα ξοδέψεις και ελάχιστα χρήματα για αυτό! Πάμε να δούμε τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές και να διαλέξουμε για που θα φτιάξουμε βαλίτσες.

Η εκκλησία του Αγίου Σάββα
Η εκκλησία του Αγίου Σάββα

1. Βελιγράδι (Κόστος από 295€)

Μπορεί να πιστεύεις ότι το Βελιγράδι δεν είναι δα και κανένας ιδιαίτερος ταξιδιωτικός προορισμός, αλλά θα είναι τέλεια η αίσθηση όταν θα φτάσεις εκεί και θα διαψευστείς πανηγυρικά! Εμείς ταξιδέψαμε μέχρι και εκεί και ανακαλύψαμε πως η πρωτεύουσα της Σερβίας αξίζει την επίσκεψή σου και με το παραπάνω! Αν θέλεις να επισκεφθείς και εσύ το Βελιγράδι με κόστος μόλις 295 το άτομο τσέκαρε εδώ.

Βουδαπέστη
Βουδαπέστη

2. Βουδαπέστη (Κόστος από: 215€)

Η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας είναι έρωτας. Τα πασίγνωστα λουτρά της, τα αναρίθμητα καταστήματά της αλλά και η υπέροχη αρχιτεκτονική της πόλης θα σε συνεπάρουν. Έχουμε ταξιδέψει στην Βουδαπέστη και είναι ένας ιδανικός προορισμός. Μάλιστα το κόστος μιας εκδρομής εκεί θα κοστίσει μόνο 215 ευρώ. Τέλεια; Αν θέλεις να επισκεφθείς και εσύ την Βουδαπέστη τσέκαρε εδώ.

Ρώμη
Ρώμη

3. Ρώμη Κατακόμβες (Βατικανό & Άγιος Πέτρος) (Κόστος από: 315€)

Απίστευτη και μοναδική Ρώμη! Τι να πρωτοπει κανείς για αυτή την ιταλική πόλη που όλοι λατρεύουμε. Με κόστος μόλις 315 ευρώ μπορείς να επισκεφθείς αυτό το χάρμα οφθαλμών και να ζήσεις στιγμές μοναδικές.  Φοντάνα ντι τρέβι, Βατικανό και Κολοσαίο είναι κάποιες από αυτές που θα σε κάνουν να νιώσεις εκπληκτικά! Όμως υπάρχουν κι άλλες, αν θέλεις και εσύ να ταξιδέψεις Ρώμη, τσέκαρε εδώ.

Βρυξέλλες
Βρυξέλλες

4. Βρυξέλλες (Κόστος από: 535€)

Οι Βρυξέλλες του Βελγίου μπορεί να είναι από τα πιο ακριβά ταξίδια της λίστας μας αλλά το αξίζει. Αν και εδώ που τα λέμε τα 535 ευρώ για ένα ταξίδι 4 ημερών δεν είναι και τόσα  πολλά. Αν θέλεις και εσύ να ταξιδέψεις μέχρι τις Βρυξέλλες, τσέκαρε εδώ.

Πράγα
Πράγα

5. Πράγα, Κάρλοβι Βάρι (Κόστος από: 585€)

Πάμε μέχρι την πρωτεύουσα της Τσεχίας; Τρέχοντας! Είναι ένα από τα καλύτερα ταξίδια που μπορείς να κάνεις ανά την Ευρώπη. Αυτή η πόλη, τα κτίριά της αλλά και η γαστρονομία της θα σε κάνουν να βιώσεις από τις καλύτερες ταξιδιωτικές στιγμές της ζωής σου. Μπορεί η Πράγα να έχει το ακριβότερο κόστος της λίστα μας, αλλά πιστέψτε μας, αν την επιλέξετε θα σας αποζημιώσει! Αν θέλεις και εσύ να ταξιδέψεις μέχρι την Πράγα, τσέκαρε εδώ.

Extra tip: Πολύ οικονομικές χώρες που μπορούν να αποτελέσουν οικονομικούς προορισμούς με χαμηλές τιμές σε διαμονή και διατροφή (σε σχέση με άλλες εναλλακτικές) είναι η Πολωνία, η Λετονία, η Γεωργία και η Αρμενία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here