Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 στις 17:40

Happy Traveller στη Λήμνο (ΜΕΡΟΣ Α) στον ΣΚΑΙ

Αυτό το Σάββατο ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα ταξιδεύουν σε ένα από τα πιο πολυποίκιλα και πλούσια σε εικόνες νησιά της Ελλάδας. Happy Traveller στη Λήμνο

Το ταξίδι τους ξεκινάει αναχωρώντας από τον Άγιο Ευστράτιο που είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο και πηγαίνουν στην ιδιαίτερη Λήμνο. Στο πρώτο επεισόδιο θα εξερευνήσουν την πρωτεύουσα Μύρινα αλλά και την περιοχή του Αη Γιάννη, όπου θα είναι και το ορμητήριο τους για την εξερεύνηση της Λήμνου. Στη συνέχεια κάνουν ένα γύρο του βόρειου τμήματος του νησιού. Εκεί επισκέπτονται τον Κορνό ένα όμορφο και παραδοσιακό χωριό και τρώνε σε μια από τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού στις Σαρδές που είναι ένας από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς στην ευρύτερη περιοχή του Β. Αιγαίου. Έπειτα πηγαίνουν στις βόρειες ακτές με τα ηφαιστειογενή πετρώματα Φαλακρό. Ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος του επεισοδίου στη Λήμνου, με τις εντυπωσιακές και πασίγνωστες Αμμοθίνες.  

Ένα επεισόδιο γεμάτο Ελλάδα σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα νησιά της χώρας μας.


Happy Traveller ️Ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ HAPPY TRAVELLER Όλα τα επεισόδια που θα δείτε μέχρι τον Ιούνιο, τα έχουμε ήδη γυρίσει μέσα στο 2019 και εμείς εδώ και καιρό έχουμε σταματήσει τα ταξίδια μας για ευνόητους λόγους. Τα ταξίδια με το Happy Traveller δεν τελειώνουν και έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε ακάθεκτοι, όταν με το καλό επιστρέψει η κανονικότητα στις ζωές μας.
Για την ώρα θα ταξιδεύουμε νοερά όλοι μαζί μέσα από τα επεισόδια Happy Traveller κάθε Σάββατο στον ΣΚΑΙ.  

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here