Ένα νέο βίντεο TravelTalk είναι εδώ για να σου χαρίζει ταξιδιωτικές συμβουλές που θα χρειαστείς αν ταξιδέψεις στην Ισλανδία.

created by dji camera

Η Ισλανδία είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες με μοναδικής ομορφιάς φυσικά τοπία χώρες του κόσμου. Θα της βρεις στη λίστα κάθε ταξιδιώτη που σέβεται τον εαυτό του. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ταξιδέψεις εκεί. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ. Και συγκεκριμένα, ο Ευτύχης, που έκανε ένα νέο βίντεο για να μοιραστεί μαζί σου τις καλύτερες συμβουλές για roadtrip στην Ισλανδία.

Αμάξι στο εξωτερικό νοικιάζουμε από Rentalcars.com που συγκρίνει τιμές από πολλές εταιρίες. Πάτα εδώ αν θες να ψάξεις όχημα για το επόμενο ταξίδι σου.

1 COMMENT

  1. Φανταστικά tips!
    Ήθελα να ρωτήσω, στο video αναφέρεις ότι νοικιάσατε αυτοκίνητο με 30 ευρω τη μέρα και πλήρη ασφάλιση άλλα 30, χωρίς να χρειάζεται πιστωτική. Δυστυχώς δε βρίσκω κάτι αντίστοιχο ψάχνοντας. Σε όλα πληρώνεις ένα ελάχιστο ποσό σε περίπτωση ζημιάς, και χρειάζεται πιστωτική για να το πάρεις. Καμία πρόταση? εσείς πού το είχατε βρει αυτό?
    Ευχαριστώ πολύ!
    Άρτεμις

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here