Τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο έχουν πάντα έναν κοινό παρανομαστή, το φαγητό. Δε γίνεται να επισκεφθούμε μια χώρα χωρίς να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά πιάτα του, τα fast food του αλλά και τα καθημερνά φαγητά που μπαίνουν στο τραπέζι. Αυτό κάναμε και στη Σαουδική Αραβία!

saudi arabia happy traveller

Πλέον το «ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» έχει γίνει θεσμός. Δοκιμάζουμε σνακ και σας δείχνουμε τα πιο ωραία εστιατόρια που επισκεπτόμαστε στο κάθε μέρος. Σε αυτό το βίντεο ο Ευτύχης δοκιμάζει τα σνακ που πήραμε στη Σαουδική Αραβία. Σύντομα θα ανέβει και βίντεο με φαγητά σε εστιατόρια από το ίδιο ταξίδι.

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ: Η κουζίνα της Σαουδικής Αραβίας είναι επηρεασμένη έντονα από την ανατολή. Δηλαδή μπαχαρικά, αρώματα και έντονες γεύσεις στο πιάτο σου. γεύσεις. Ένα κλασικό πιάτο στη Σαουδική Αραβία έχει συνήθως σιτάρι ή ρύζι και αρνί ή κοτόπουλο μαζί με γιαούρτι, πατάτες και εννοείται  μπόλικα μπαχαρικά. Ένα τυπικό πιάτο είναι το kabsa που είναι και από τα πιο καθημερινά φαγητά της Σαουδικής Αραβίας. Έχει βάση το ρύζι και το κρέας και είναι πολύ γευστικό. Όμως υπάρχουν και τόσα ακόμη για να ανακαλύψεις.

Άφησε ένα σχόλιο και πες μας τη γνώμη σου. Σου αρέσουν αυτά τα βίντεο; Σου αρέσει όταν ταξιδεύεις σε μια χώρα να δοκιμάζεις τα τοπικά φαγητά;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here