Η Ελλάδα είναι γεμάτη ομορφιές και απίστευτα μέρη για να ταξιδέψεις. Έχουμε κάνει αρκετά ταξίδια στη χώρα μας αλλά κάποια road trip ξεχωρίζουν. Τρία από αυτά τα αγαπήσαμε και σου τα παρουσιάζουμε.

drama happy traveller (40)

1. ΔΡΑΜΑ (και γύρω περιοχή)
Με ορμητήριο την Δράμα τελικά μπορείς να δεις πολλά περισσότερα πράγματα από ό,τι φαντάζεσαι. Δράμα, φαράγγι της Πετρούσας, σπήλαιο Αγγίτη, Οχυρό Λίσσε, Νευροκόπι, Βώλακας, χωριό Νικηφόρος, Παρανέστι, Δοξάτο και Χωριστή είναι τα κυριότερα μέρη τα οποία προλάβαμε να γνωρίσουμε σε αυτό το οδοιπορικό. Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα ταξίδια μας εντός Ελλάδος γεμάτο φύση και ομορφιές. Δες το επεισόδιο που κάναμε στη Δράμα.

Το εστιατόριο Μηλιά πριν καν ανοίξει για το πρωινό
Το εστιατόριο Μηλιά πριν καν ανοίξει για το πρωινό

2. ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ
Ένα ταξίδι στη Κρήτη είναι πάντα μια καλή ιδέα! Αυτό σκεφτήκαμε και εμείς και φτιάξαμε βαλίτσες για να εξερευνήσουμε τη Δυτική Κρήτη και το Νομό Χανίων. Και αυτή ήταν σίγουρα η καλύτερη κίνηση! Σε αυτό το οδοιπορικό είδαμε τα Χανιά, το φαράγγι της Σαμαριάς, τη Γραμβούσα, τον Μπάλο, τα Φαλάσαρνα, τις Πυραμίδες της Κρήτης (κωμόλιθοι), το χωριό Μηλιά, το Ελαφονήσι και η Παλαιοχώρα. (Δες το επεισόδιο που κάναμε στην περιοχή. Δες το επεισόδιο στο Φαράγγι της Σαμαριάς.)

Τρίκαλα
Τρίκαλα

3. ΤΡΙΚΑΛΑ (και γύρω περιοχή)
Το ταξίδι με αμάξι είναι πάντα από τα αγαπημένα μας. Πόσο μάλλον όταν αυτό το ταξίδι γίνεται στην περιοχή των Τρικάλων. Σε αυτό το οδοιπορικό είδαμε την Ελάτη, το Νεραϊδοχώρι, το Περτούλι, τους Καλόγηρους, το γεφύρι της Παλαιοκαρυάς, το Γεφύρι της Πύλης ή της Πόρτας, την Πύλη και το Ροπωτό Τρικάλων. Δες το επεισόδιο Happy Traveller στα Τρίκαλα.

Πως να διατηρήσεις καθαρό το αμάξι σου κατά την διάρκεια ταξιδιών

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here